Tambah lagi satu....

Skarang Jadi ENAM... =)

Pada tarih dan masa yang telah cek lupa (nnti cek update balik), cek dengan berat hati (kerana dipaksa oleh didi) telah menyertai program wawasan desa IPT (keluarga angkat) sekreatriat Rakan Muda UiTM di Kampung Batu 4, Sapintas, Daerah Sabak Bernam, Selangor... Sebab cek kata berat hati coz, nie... adalah... keluarga angkat cek yang ke-ENAM... Tambah lagi satu family... huhuuu... but ini mula2 join... PASTU.... three... heheee...

Hujung sebelah kiri tu adalah YAB Dato Dr IR Haji Mohd Ridhuan Bin Mohd Rasid, bakal PM Malaysia ke-10....

Tadaaa.... Abah angkat cek, Tok Sidang kampung... heheee...

Sopannya... anak sapa nie???... hurmmm...

Pastu... kita makan dulu.... hehee...

Kamilah warga pendidk yang mendukung cita2 negara... hehee... Bertauliah ke? huhuuu...

Ewah... poco2 lah pulok...

Wah... wah... apek... sakan ko joget poco2 ehhh... hehee...

Before merempit, kita posing duluuuu...

Nie dia... jaguh rempit utara mai... Yang belakang tu buat berat jaaa... heshhh... heheee...

First hot spot, tgok pakcik nie demo buat kraf guna paper lama... kreative...

Makhluk paling buas yg penah cek bawa nek moto... ni haaa kt blakang cek tu...

Nie haaa mamat tempe buat tempe...

wahhh.. posing kat kilang krepek mak angkat cek...

yang nie malu nak cakap... keras cam kayu... cek mmg xde bakat... mlm kebudayaan... huhuu...

Silak mak adam jgn tak silat...

cek punya grup utk mlm kebudayaan... Nice knowing u all... hehee...

sekilas ikan didasar kolam, sudah kami tau jantan betina... heheee...

Fuyooo... no komen... Nnti nisa' marah... huhuuu...

Ape tu???

Ohhh... signboard yang cek autograph nie...

Cakkk... ala2 manja men gaduh2 plak...

Nie demo pasang umpan cacing kat kail buluh...

Dapat gak ikan keli 2 ekor kt cek... heheee...

tiba lah saatnya.... Saya dengan ini merasmikan majlis penutup pgrm... bla...bla...

Apa dia bro... tau arr panas, relaks arr jap... hipokrit skit dpan org ramai nie... hehee...

Tima kasih pakcik kerna tlah bersusah payah mnjaga anak angkat pakcik yang buas sorang nie selama 3 ari...

my mak and abah... i will miss u... Thanks 4 all...

Sijil program je ke? Hadiah lain xde? Huhuuu...

tima kasih abah 4 this lampu, akan cek guna utk terangi hidup ku... camtu ke? Huhuuu...

Ini jaa yang mampu dari UiTM... Trimalah seadanya... heheee...

Thanks 4 all for all of u... Nice knowing u all... Jumpa tu tegur2 lah cek nie... =)

Banyak jugak cek upload photo nie... Saja ... Dah xcukup memory card nk simpan gambar2 nie... Leh jgk tunjuk kt org heheee... Anyway, KESIMPULAN yg cek leh simpulkan setelah join pgrm nie adalah SANGAT MENARIK coz leh leh kenal ngan banyak orang... WALAUPUN mulanya cek mcam malas nak join pgrm nie... Tak nyesal... huhuuu...

1 comment:

babydungo said...

makin banyak keluarga angkat makin bagus, senang nanti nak gi mane2 ade jer tempat bleh tido. save tuh....