Wahhh... cikgu wan...

~ SUPPORT FOR CIKGU WAN ~ =)

Hahaaa... arini dengan rasa yang bercampur baur antara yakin dan tidak dengan kebolehan diri sendiri, cek pi interview utk jd home tutor... Heheheee... Cikgu fizik, engineering drawing ngan matematik wehhh... Ironinya, math ngan fizik subjek yang cek tak suka kat skolah dulu, tapi terpaksa suka skarang nie sebab cek amik engineering... huhuuu... Dah dapat customer pun, maybe next week mula mngajar fizik kat TTDI Jaya... Kita tengok budak engine mengajar camne nanti... Hope laaa first customer cek tu adalah budak yang baik dan mithali cam cek nie... Dan mak ayah dia tak garang... huhuuu... Nampaknya cek lpas nie kna baca buku SPM lah balik... Heheee...

2 comments:

ummu najah said...

wah cikgu wan lama x nampak...hang dh g mn? cek x jumpa pun kat fakulti...xde hang cek boring lar...

RIDHUAN bermaksud KEREDHAANKU said...

hahaaaa... tu lah hang... time cek ada kt fasiliti asik kena buli ngan hang jaaa... dah tak dak bru hang nak rindu2... heheeee...