Mati kat mana?

Waaa... Lama nya cek xupdate blog nie... dah bersarang gajah cek punya blog nie... Jd katak bwh tempurung cek kt taiping nie... huhuuu..

Just nak kongsi criter, someday time makan malam, ada member cek tanya cek sokong bola kedah tak? Time tu Piala FA kedah lwn negeri sembilan. Then cek terfikir sendiri, mana satu negeri cek patut sokong, cek lahir kat penang, besar kt kedah, skolah kat kedah, pastu kat penang, then kat selangor, then nie keje kat perak... Mati jaa cek xtau lagi kat mana... =)

# actually cek tak minat bola sama... heheee...

2 comments:

madmal said...

huhu.. kedah muratad cek ni.. hehe.. ;p

RIDHUAN bermaksud KEREDHAANKU said...

haha.... mana ada murtad... cek 1 malaysia lahh... =)