BINGKAS 2010 Pulau Betong, Penang...

Waaa... dah lama rasanya cek tak join program after abes stadi... Dlu slalu jaa join pgrm rakan muda .... Pas abes stadi nie mujur ada pgrm yayasan salam utk cek lpas gian join pgrm... hahaaaa....

Actually weekend lpas (16 ~ 18/4/2010) cek ngan sukarela nya telah menyertai pgrm BINGKAS ( short from bingkisan kasih), kat Sek. Keb. Pulau Betong, Balik Pulau, Penang... Marvelous and fantastic cek leh simpul utk gambarkan betapa suka nya cek ngan pgrm nie... hahaaa... 3 hari 2 malam, tido dalam bilik rawatan skolah, jmpa mmbr baru yg cek xpenah kenal sblm nie but tetiba leh mesra... hahaa... so amazing utk cek yg sngt pemalu nie... =)... But sedihnya tak bnyak photo cek leh upload kt cnie coz nie pn cek curik kt fb org... Kamera cek rosak, spoil sungguh... =)... Hope photo kt bwh nie leh cek tunjuk kt anak cucu cek yg cek penah sampai dan penah berbakti kat Pualu Betong nie... hahaaa... =)







Thanks to all of fasilitator, staff SALAM, and adik2 pulau betong.... Umur panjang InsyaAllah kita jumpa lagi... =)

6 comments:

nathrahfazilah said...

pemalu ker:)..
mcm x jer...

RIDHUAN bermaksud KEREDHAANKU said...

btul... cek nie pemalu org nya... but klu tak rasa camtu pun anggap jaa cek nie pemalu... huhuu...

zafirah said...

xpa lah cek...pemalu pun leh gak ajaq bebudak kt p.betong tu jalan cam cipanzi...he he...xleh lupa cara wan wat demo jalan tu time time kita jaga halangan-kembara si bisu...huhu

zafirah said...

xpa lah cek...pemalu pun leh gak wan ajaq bebudak kt p.betong tu jalan cam cipanzi...xleh lupa time wan wat demo jalan tu...he he...waktu kita jaga 'halangan'-kembara si bisu..huhu

RIDHUAN bermaksud KEREDHAANKU said...

opss.... jgn bocor rahsia kimah... cek malu... huhuuu....

zafirah said...

xpa2..jng risau..:)xgtau sapa2 pun..biar pecah d perut jng pecah d mulut..:)