Sad Story...


Oohhh money...
Why u shy-shy from me huhhh?


Huwaaa... Kisah sedih cek berulang lagi... Salah diri sendiri, tak serik2 nak plan budjet duit poket sendiri.... Akibat yang terpaksa cek tanggung?... Kena ikat perut 2 ari... huhuuu.... Naseb bek stok meggi banyak banyak dalam simpanan... heheee... Klu tak, kebulur lah cek... huhuuu... Bukan tak pernah berlaku sebelum nie, bukan tak amik iktibar, just excited beli barang tak perlu sampai hilang budget control... huhuuu... Tu lah, contoh pengguna tak berhemah... Ini lah jadinya...

Oopsss... Skarang dah under control cek punya budjet ok... Cek crite kat cni just utk iktibar kawan2 kt blog nie... Jimat cermat, sediakan payung sebelum hujan... heheeee... Sekian cek punya kisah sedih untuk dijadikan iktibar.... huhuuu....

JazakAllahikasirun:
  • to didi yang sudi melonggokkan koleksi meggi pelbagai jenis dalam loker cek... heheee...
  • to abah cek yang sudi top up cek punya budjet...

No comments: